Kyöstin kirjallinen kampanja: Runokirjat 13 euroa!

Kyöstin kirjallinen kampanja: Runokirjat 13 euroa!

Avaa ovi uusiin maailmoihin! Nyt on käsillä oiva hetki, jolloin sanat ja sanoja rakastavat voivat löytää toisensa! Osta itselle tai ystävälle. Sisarelle tai tädille…

– Kuvittele, unelmoi… maistele sanoja, välitä viestiä, paranna keskittymiskykyä, lievitä stressiä, ylläpidä muistia, kohenna sanavarastoa… yksinkertaisesti viihdy lukemisen parissa tai tarjoa sanallinen ja runollinen lahja läheiselle!

Kyösti Mäkimattila viettää parhaillaan 10 v.-juhlavuottaan ja elää vahvaa luomiskauttaan. Hän kiertää syyskuussa Malja huomispäivälle -konserttiteemalla yhdessä Korsuorkesterin ja Juha Maunun kanssa. Kiertue on täynnä suuria tunteita kuten myös kesällä julkaistu albumi “13”.

– ”Onnennumeroni! Se seuraa minua ja selvää on, kuinka monta laulua uutuuslevyltäkin löytyy”, Kyösti sanailee.

Onnennumero antaa aasinsillan myös Soljumon kirjahyllyyn – 7. syyskuuta käynnistyy kirjakampanja, jossa voit ostaa runokirjoja edulliseen 13 euron kappalehintaan. Suuntatähti, Rakkaani, Yösydänhetkiä ja Valoina toisillemme valmistautuvat antamaan lisätilaa uudelle runoteokselle.
Tartu tilaisuuteen ja osta tästä lahjaksi ajatuksia herättäviä sanoja.
Kampanja voimassa 7.9.-7.12.2023, tai niin kauan kuin runokirjoja on hyllyssä, Kyöstin verkkokaupassa.

– ”Lapsena pohdin teepussien aforismeja. Niissä tiivistyi sulavasti hienot ikuiset ajatukset. Ytimekäs ilmaisu, rytmikkyys ja sanojen monimerkityksellisyys korostivat, kuinka suuri painoarvo kielellä on”, tiivistää Tangokuningas 2013 Kyösti Mäkimattila.

OSTA NYT: Suuntatähti, Rakkaani, Yösydänhetkiä ja Valoina toisillemme 13 euroa / kpl.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.