Kutsumme juuri Sinut videokuvaajaksi!

Kutsumme juuri Sinut videokuvaajaksi!

Auta meitä taltioimaan sopivia At the Hop -hetkiä esiintymistilanteissa.
Meillä on tahtotila tehdä videoversio Kyöstin ja Varjokuvan juhannuksena julkaiseman albumin ”At the Hop” -kappaleesta, niinpä kutsumme juuri Sinut videokuvaajaksemme.

Homma tapahtuu näin:
Kun Kyösti ja Varjokuva esittävät At the Hop -kappaletta, käynnistä puhelimesi videokamera ja kuvaa sopivaksi katsomasi aika juuri sitä kohdetta, jonka katsot taltioimisen arvoiseksi. Kuvaa Kyöstiä, Varjokuvan muusikoita, Ottoa tekniikkatiskin takana, tanssijoita, itseäsi, yleisöä, valoja, varjoja… mitä tahansa, joka tuntuu hyvältä, hienolta ja tarpeelliselta kuvauskohteelta.
Kuvaa juuri sen mittainen video kuin tuntuu hyvältä: koko kappale, muutaman sekunnin klippi tai jotain siltä väliltä.
Tärkeintä meille on, että materiaalissa kuuluu ääni edes hiukan ja kameran kuva on vaakasuorassa! Toivomme nimenomaan vaakakuvaa, sillä pystysuora kuva muuttuu turhan pieneksi kun se viedään videoedittiin.

Taltioinnit pyydämme toimittamaan sähköpostitse wetransfer-palvelimen välitykselle osoitteeseen: soljumo@gmail.com tai whatsapp-viestinä numeroon 044 7843 224. Laitathan mukaan kuvaajan nimen ja paikan, jossa klippi on taltioitu, että saadaan tiedot videon lopputekstiin. Lisäksi toivomme, että toimitettu materiaalia on juuri sitä ”todellista” kuvaa tilanteesta. Eli ei esikäsittelyä valojen, värien tai erilaisten suodattimien tai apuohjelmien kanssa. Tämä vain siksi, että muokatun videokuvan toimivuudesta ei ole  varmuutta, kun se liitetään muuhun materiaaliin. Meillä sitten aikanaan tiimi leikkaa, liimaa, muokkaa, käsittelee ja kikkailee toimitetusta materiaalista musiikkivideon.

Kyöstille ja Varjokuvalle olisi mieluinen 20v.-syntymäpäivälahja saada muistojen arkistoon kanssakulkijoiden taltioima video.  Tulethan mukaan videotalkoisiin!

Varjokuva juhlii 20v.-synttäriään tänä kesänä. Sen kunniaksi juhannuksena julkaistiin uusi albumi ”Kiertoradalla”.
Albumin kappaleista kahteen on kuvattu video: Sä määränpääsi löydät -video julkaistiin 21.6. Videon pääset katsomaan klikkaamalla sanaa: video
Toisenkin teoksen materiaali on kuvattu, video julkaistaan loppukesästä ja toivoaksemme At the Hop -video saadaan kuvattu teidän avulla.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.